Je bekijkt de reis...

Verenigd Koninkrijk
a
A
24 september 2014 09:06 | Door: Marijke
Aaaaah op naar New York!!! Super gaaf! Al knippend, al chocomelk drinkend en al buikspier doenend vaar je gewoon ff naar de States! Tof tof tof!!!
26 september 2014 13:08 | Door: Steeph
Sterkte met de zeeziekte!!! :-s
26 september 2014 19:53 | Door: Jill
Dat je speciaal voor mij in je blog moet reageren, is toch geen goed teken volgens mij. Ik schrijf veel te lange verhalen xD But I just can't help myself :)
Oh jee, zeeziek!? Gelukkig heb je die "seads" gekregen (geen idee wat ik me daarbij moet voorstellen: op internet kon ik er niks over vinden), hopelijk werkt het!
Dat reisje New York wordt steeds leuker!! Uurtje langer slapen, uurtje minder lang werken. Heerlijk! Lekker genieten. Fijn dat je een aantal vrije middagjes hebt, maar ik kan me voorstellen je veel liever straks in New York van het schip mag! Ik ben zooooo benieuwd hoe je het vindt!!!!
Kom ik weer met mijn vragen hoor, maar hoe heet je nieuwe manager? Leuk om te horen dat dit beter klikt!
Enneh, ik moet even iets rechtzetten.. Je wordt zeker wel bruin met factor 30 en 50; je moet er alleen niet altijd mee smeren!! Hier een internetsite met info over de factor van zonnebrand. Misschien handig :) https://www.salusi.nl/let-op-zonnebrandcreme-factor-geldt-alleen-als-je-dik-smeert/
Ik sla weer op hol... Sorry! Ik stop met schrijven