Inventarisatie
Blijf op de hoogte en volg Fleur
03 Oktober 2014 | Verenigd Koninkrijk, Southampton
Heey liefjes
Wat had ik een dag vandaag!! :O Ik zal het jullie eens even gaan vertellen :P
Vandaag was de laatste dag op zee, want morgen komen we dan eindelijk aan in New York (wel een raar idee!). Anyhow mijn dag begon rustig. Ik had in principe geen klanten tot in de middag. Dit veranderde al snel toen ik iemand pony moest knippen. Nou vooruit dat doe ik wel even ;) Vandaag had ik ook een seminar. Gelukkig samen met Maruschka anders had ik helemaal niet geweten wat ik moest doen. Na mijn klantje moest ik eigenlijk voor promotie ergens gaan staan (joepie), maar toen kreeg ik weer een klant. Dus ik weer lekker aan de fohn :P Na mijn klantje dan toch maar een uurtje buiten bij het zwembad gestaan met wat flyers. Heb er overigens geen een weg gegeven :$ Ik wel ondertussen kunnen genieten van een wedstrijdje pingpong dus dat was op zich wel vermakelijk! Om kwart voor twaalf ging ik al mijn spulletjes verzamelen voor de seminar. De seminar op zich ging wel goed, maar het is eigenlijk niet handig met z'n tweeen. Maruschka nam de leiding en dat vond ik ook helemaal niet erg, maar daardoor stond ik er maar een beetje bij. Dus dat is wel lastig om dan een goede balans te vinden in wie wat zegt en waarom. En zeker omdat het ook een interactie is met je klanten die op dat moment bij jou zijn. Het is niet een uitleg van dingen, maar meer een soort vraag uurtje. Waarin iedereen met zijn of haar problemen kan komen en wij ze een oplossing geven.
Ik had overigens gezien dat ik heeeeeeeel graag naar de voorstelling wilde vandaag!! Maar natuurlijk, zoals altijd als ik iets graag wilt, moet er op het werk weer iets tussen komen. En vandaag was dat invitarisatie. We moesten alles tellen maar dan ook echt ALLES. En niet alleen tellen, neeee, ook nog uit de kasten halen en zo neer leggen/zetten dat een meneertje die het na gaat tellen het ook snapt. Nou mijn hemel je wilt niet weten hoeveel producten we hebben!!! Ze had in het rooster gezet dat we van 7 tot 9 dit zouden doen. Ik kan je verklappen ik liep om 11 uur de spa uit. Bijna iedereen was al weg, maar dat maakt niet uit. Dus ik had voordat we er uberhaupt aan waren begonnen al een beetje de plureus over in. En dat werd naar mate de dag vorderde een stuk groter. Want ik wilde in de middag al beginnen met tellen maar dat kon en mocht absoluut niet. Wat betekende; no way dat jij naar die show gaat Fleur.... Beetje jammer. Maar ja.
Ik had het gister nog over het feit dat mensen vroeg op willen gaan staan om het binnen varen van New York te gaan bekijken. Nou nu het al 11 uur is geweest pas ik daar toch echt voor. De klok gaat voor de laatste keer weer een uur achteruit dus dat scheelt dan wel weer een beetje, maar ik kijk de uittocht wel (mocht ik de mogelijkheid hebben om dat te zien).
Nou liefjes dat was het wel weer een beetje voor vandaag! Het was een wat mindere dag! Die heb je er nou ook eenmaal tussen zitten ;)
Love you xxxx
Wat had ik een dag vandaag!! :O Ik zal het jullie eens even gaan vertellen :P
Love you xxxx
12 Oktober 2014 - 21:06
Jill:
Zo kan je de ene dag bij wijze van spreken uit je neus peuteren, zo wordt er op de andere dag aan je getrokken en weet je van gekkigheid niet waar je moet kijken!! Maar ook deze dag heb je weer overleefd Fleurie :) Is het niet zo, dat nu je weet wat er allemaal moet gebeuren voor zo'n telling, dat het de volgende keer sneller gaat? Het blijft hoe dan ook gewoon kut xD
Enneh, blijf vertrouwen in jezelf houden he! Af en toe mag je best wel andere mensen even aan de kant beuken en laten zien wie Fleur is en wat zíj allemaal kan!! You can do it girl!