New York - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Fleur Bastiaansen - WaarBenJij.nu New York - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Fleur Bastiaansen - WaarBenJij.nu

New York

Blijf op de hoogte en volg Fleur

03 Oktober 2014 | Verenigde Staten, New York

Heey liefjes

Vandaag was het dan zover, we zijn in New York!!!! Ik kan je verklappen dat als je 7 zeedagen hebt gehad het toch wel een beetje raar is om weer land te zien :P Dus deze ochtend moest ik dus ook even wennen aan het uitzicht. Ik ben niet vroeg opgestaan om naar de 'intocht' te kijken. Ik was zo moe en toen mijn wekker ging was ik er nog niet blij mee :P. Vanaf het schip had ik niet echt een mega mooi uitzicht dus het was toch wachten tot ik van het schip af mocht.

We zouden om tien uur een boat drill hebben, maar door de immigratie werd dat elf uur. Ik ben er ook achter gekomen dat ik de leider van mijn lijfboot ben... woepie. Mijn taak word elke boat drill weer beter :P Ik volg liever iemand dan zelf de leiding te hebben. Maar goed ik weet waar mijn bootje is en waar ik heen moet in het geval dat. Opzich wel prettig ;)

Verder moesten we na de boat drill alle producten die we gister avond hadden uitgestalt weer terug brengen.. Ook weer een heerlijk klusje. Het duurde wederom weer langer dan leuk was. Wat er ondertussen gebeurde was niet echt leuk voor sommige mensen. We moeste sochtends door de immigratie en sommige mensen kregen hun paspoort niet terug andere wel. Ondertussen gingen er allemaal geruchten dat je niet van het schip af mag als het je eerste contract is. Of als het je eerste contract is bij P&O. Anyway iedereen dus een beetje gestressd. Uiteindelijk mochten vijf mensen van het Spa team niet het schip af! Dat is wel echt balen voor ze!! Vond het echt zielig! Onze nieuwe manager mocht ook niet van het schip af. Dus die hadden een minder leuke middag/avond.

Wij mochten om 7 uur lekker weg. Dus ik in mijn vrije tijds kleren geschoten en daar gingen we dan. Op naar Times Square!!! Ik had een kaart gekregen van iemand die smiddags al de hele dag door New York had gelopen. Dat was op zich wel prettig. Van het schip naar Times Square is ongeveer 10-15 minuten. En als je daar dan eenmaal staat verdwijnt de lach niet echt meer van je gezicht! Al die schermen, de lichten, winkels het is allemaal zo overweldigend! We hebben over Times Square gelopen en hebben wat gegeten. we wilde naar het 9/11 monument. Het was al besloten voor ik het wist en ik vond het niet erg want ik wilde er ook wel heen. Alleen savonds is het gesloten. Maar...... Voor alle mensen die nog niet in New York zijn geweest. Het lopen van Times Square naar het 9/11 monument is VER! Maar dan ook echt VER! We hebben er 1,5 a 2 uur over gedaan!! En inderdaad was het gesloten, maar we zijn er geweest :P. Gelukkig namen we de metro terug! En toen waren we binnen 10 minuten weer op Times Square. Dit hadden we moeten weten :P. Ik was inmiddels vrij moe geworden en ik was niet de enige! Dus we zijn weer terug gegaan naar het schip.
Dit vond ik zelf wel heel fijn omdat ik morgen ochtend ook weer vrij was en ik weer op pad wilde.

Dus ik ben om half 2 a 2 uur gaan slapen en om 7 uur gaat mijn wekkertje weer!!!

Nog een dagje New York Baby!!!

xxxxxx

• 12 Oktober 2014 - 21:11

Jill:

NEW YORK BABY!! Oh fuck, ik ben jaloers! Haha, ik kan me heel goed voorstellen dat land zien heel vreemd is na zo'n lange tijd dobberen. Lekker begin dat je dan meteen een boat drill moet doen.. Maar Fleur, zie het juist als een uitdaging de leider te zijn. Daar leer je enorm van!
    TIMES SQUARE!!! VETTT!!! Ik zag de foto's op fb, volgens mij weet je niet wat je ziet! Gaaf hoor meis! Dat 9/11 moment lijkt me heel indrukwekkend. Hopelijk heb je een hoop foto's gemaakt. En die wandeltocht van twee uur.. Ach, je hebt tenminste alle toetjes er weer afgelopen ;)
    Ik snap niet hoe jij na al die korte nachtjes slaap nog op je benen staat... :O