Valetta - Reisverslag uit Malta, Malta van Fleur Bastiaansen - WaarBenJij.nu Valetta - Reisverslag uit Malta, Malta van Fleur Bastiaansen - WaarBenJij.nu

Valetta

Blijf op de hoogte en volg Fleur

31 Oktober 2014 | Malta, Malta

Heey Liefjes

Vandaag was het Valetta, Malta! Ik was lekker een ochtendje vrij!

De wekker ging vandaag half tien, want we zouden om half elf pas zouden aanmeren. Dus ik kon lekker uitslapen. Wederom was ik vandaag weer te overdressd... Natuurlijk. Ik heb denk ik nog maar een of twee keer mijn korte broek aan gehad. Maar goed de carabien komen eraan dus dan kan ik lekker mijn korte broeken aan!! Misschien eerst nog even wat trainen :P Dat gaat toch niet gebeuren :P

Ik weet niet zo goed wat ik van Valetta vind. Het is mooi, maar ik zou er niet een weekend kunnen blijven denk ik. Denk dat ik een hele dag daar wel genoeg aan heb. Maar het was wederom weer lekker om naar buiten te kunnen. Heerlijk weer, zonnetje en wat winkeltjes. Heb overigens niet echt iets gekocht behalve me sleutelhanger. Ik moet nog steeds iets kopen waar ik mijn sleutelhangers aan kan hangen. Want aan mijn tas maakt echt teveel herrie!

Ik heb in de middag een lekker broodje gegeten en een alcohol vrije cocktail gedronken! Die was overigens niet heel lekker, maar het broodje wel! Meteen wat wifi meegepakt dus kon al mijn verslagen weer plaatsen. En toen was het toch weer tijd om weer naar binnen te gaan want er moest toch weer gewerkt worden.

Ik had een klant in mijn kolom staan om vijf uur. Dus ik moest eerst promotie staan op gangway. Het is grappig dat deze passagiers eigenlijk heel goed de flyers aannemen, waarbij dat bij de vorige cruises niet echt zo was. Want mijn flyers waren vandaag twee keer op. En de eerste keer had ik echt een flinke stapel meegenomen. Dat is dan wel weer grappig om te zien dat elke cruise dan toch weer anders is.

Ik was vandaag overigens weer on the roll!!!!!!! Want ik heb gewoon weer een product verkocht!!! En wat maakt het me sooooo Happy!!!!!!! Er verschijnt dan een big smile op mijn gezicht die er niet meer af gaat en er komt dan een soort adrenaline boost door mijn lijf. Het is echt raar maar het motiveert echt onwijs!! Ik weet ook wel dat het niet bij elke klant gaat lukken maar ik ga in ieder geval mijn best doen en hoop dat het lukt! Zo ga ik in ieder geval wel meer verdienen, hoop ik! ;)

Morgen is het weer een formal night. Het word morgen echt heel druk!! Dus ik zie er een beetje tegen op. Zeker ook nu met de sales manager aan boord. Ze wilt natuurlijk dat je toepast wat je hebt geleerd, maar op zo'n formal night als morgen is het zo druk dat je daar dan eigenlijk niet echt de tijd voor hebt! Dus ik ga me best doen! En hoop dat alles goed komt. En dan zien we het wel!! Ik weet dat ik het kan!

Nou in de avond hadden we nog een training met de sales manager. Dus hopelijk gaat het alleen maar beter en beter worden! Veel meer is er niet gebeurd vandaag! Dus ik ga jullie weer gedag zeggen en lekker slapen!

Love you xxxx

• 03 November 2014 - 19:06

Jill:

De Caribbean klinken op dit moment wel héél erg lekker.. Hier is de herfst echt aangebroken: 12 graden, regen, windstoten... bleh!! Zou er een moord voor doen in het zuiden te zitten :)
    Zo te horen is je sleutelhanger verzameling aardig aan het groeien, leuk hoor!! Hou er wel rekening mee dat dit straks ook allemaal weer mee terug moet hé! Twee extra kilo's xD
    En nóg meer verkocht! Goed zo wijffie! Zo zie je maar weer: als je de goede klanten hebt, je genoeg oefent en niet opgeeft, gaat het lukken!! Leuk dat deze klanten veel meegaander zijn. Geeft jou natuurlijk ook een prettiger gevoel.
    Succes met de training! (ondanks dat het al bijna een week geleden is ;p)