Dolfijnen!!! - Reisverslag uit Tortola, Britse maagdeneilanden van Fleur Bastiaansen - WaarBenJij.nu Dolfijnen!!! - Reisverslag uit Tortola, Britse maagdeneilanden van Fleur Bastiaansen - WaarBenJij.nu

Dolfijnen!!!

Blijf op de hoogte en volg Fleur

15 November 2014 | Britse maagdeneilanden, Tortola

Heeey liefjes!!

Wat een dag!!!!!

En ik kan het jullie nu eindelijk vertellen!!!!!! Ik heb dit al een heleboel dagen geheim zitten houden en jullie hebben vast al de foto's op facebook gezien, maar ik heb met dolfijnen gezwommen!!!!! WHAAAAA Ik ben zoooo happy nu!! Goed ik zal bij het begin beginnen want zo soepel liep het allemaal niet ;)

Mijn wekker ging rond half 9 en ik kon eindelijk mijn bruine troep van me lichaam af wassen. Alles is goed gegaan en het ziet er goed uit geloof ik. Dus dat is erg prettig. Ik lekker gedouchd, haar gedaan, ingesmeerd, ontbeten en toen was ik klaar. Ik zou samen met Maruschka en Stev (haar vriendje) met dolfijnen gaan zwemmen. Vandaag hadden we een tender port. Dit was de eerste port voor mij met een tender. En ik kan je vertellen ben er al meteen geen fan van. We gingen om tien uur naar de gangway om te kijken of we al het schip af mochten. Maar helaas dat kon nog niet. Dus wij naar boven gegaan en een cocktail gekocht en lekker in de zon gezeten. OMG wat was het heet!!!! Geen grapje! En owh wat duurde het lang voordat wij van het schip af mochten. En we hadden om twaalf uur een afspraak met de dolfijnen. Het werd later en later. Om kwart over elf zijn we naar beneden gegaan dat we hopelijk snel in de tender mochten springen. In mijn mail stond dat we een half uur van te voren aanwezig moesten zijn. Ik natuurlijk al weer helemaal in de stress. Ik maar het bedrijf mailen hoe onze situatie zat en als we het niet zouden halen of we dan misschien de 2 uur klas mochten doen. Goed ik had de mail nog niet verzonden of we mochten spontaan mee met de passagiers!! Owh wat was ik blij. Het was inmiddels wel kwart voor twaalf dus we hadden flink haast. We wisten dat het vijf minuten rijden was met de taxi. Eenmaal met de tender aangekomen rende wij naar de taxi's en op naar de dolfijnen. We waren te laat, maar we konden gelukkig wel nog zwemmen met de dolfijntjes!! Er was een klas bezig en we zagen wat ze deden!

We mochten nog even wachten en toen waren wij aan de beurt. Kleren uit en zwemvest aan. Nog even op de foto voordat we echt gingen beginnen. We waren met z'n vieren in totaal. Er was nog een man die ook met ons mee deed. We gingen het water in, lekker zout natuurlijk. We hadden nu een dolfijn. We gingen de dolfijn aaien en knuffelen/vast houden! Daarna kregen we kusjes en mochten we een kusje geven! We gingen ook nog twee keer dansen. Een keer met de vinnen vast en de tweede keer piroetjes draaien. We gingen daarna naar een ander zwembadje om het zo maar even te noemen waar twee andere dolfijnen waren. Hier gingen we de T oefening doen en de super man! De T oefening gaat als volgt. Je gaat bijna aan het einde van het badje liggen en dan houd je je armen gespreid. de dolfijnen komen dan naar je toe zwemmen en dan hou je vast aan de bovenste vin. En dan word je netjes terug gebracht naar je plek, in een hoog tempo!! De superman is een stukje spannender. Je ligt dan op je buik en de dolfijnen gaan je dan duwen in je voeten. Ik vond de superman een beetje eng, maar het was niet eng!! Het was echt FANTASTISCH!!! De hele dag was echt geweldig!! Ik ben zooo blij dat ik dit heb gedaan! En de foto's zijn ook echt super!

Na het zwemmen nog even gelunchd en ik heb even geskyped met mijn zus! Heb eindelijk haar huisje gezien! Heel erg leuk ziet dat er uit! Haar ook meteen jaloers gemaakt met mijn dolfijnen zwemmen. Ik hoop dat de foto's en mijn mooie verhaal jullie ook jaloers maken :P Maar een klein beetje natuurlijk. Dit maakt het werken het absoluut wel waard!! Ik ben echt blij dat ik dit gedaan heb!

We zouden naar het strand gaan, maar omdat het allemaal een beetje uitliep zijn we maar terug gegaan naar het schip. Snel alle foto's op een usb gezet en een paar geplaatst op mijn facebook! Ga zo lekker douchen en vanavond is er geloof ik een tropical party daar gaan we geloof ik ook heen dus ik ben weer voorzien voor de avond geloof ik. Morgen nog een halve dag vrij en daarna weer werken! Maar ik heb echt heerlijk genoten van deze dag!! Echt fantastisch! Die gaat de boeken in en komt ook echt nooit meer uit mijn hoofd ;)

Love you lieverds xxxx

• 15 November 2014 - 17:44

Evelien:

Oh my god! Ik was op Skype al super jaloers maar met de foto's en het verhaal erbij is het helemaal gaaf!!! Echt super cool Fleur! na al dat harde werken heb je zo'n leuke dag ook echt wel verdiend! Het Skypen was heel leuk, ik mis jouw knuffels ook hoor! Heel veel plezier nog daar! Dikke kus!

• 15 November 2014 - 23:24

Yvonne:

Wow, wat gaaf Fleur, zwemmen met dolfijnen, daar wordt ik ook jaloers op :-)

• 17 November 2014 - 19:50

Jill B:

First of all: AAHHHHH, je bent in de Carabien!!!!!
    Ten tweede: MET DOLFIJNEN GEZWOMMEN!!! COOL!!
    Je enthousiasme spat van mijn scherm af, wat heerlijk om je zo te horen genieten. In spanning zat ik te lezen hoe je in de stress zat en niet op tijd zou zijn (en te laat komen voor jou... pff.. dat gebeurt nooit!). Super fijn voor jullie dat het toch nog goed gekomen is! Lieve schat, deze dag heb je zo verdiend! Je werkt super hard en het werpt zijn vruchten af! Af en toe zo'n lekkere dag leuke dingen doen, verdien je ook! Ben benieuwd naar de tropical party. Moeten jullie dan ook zo'n hawaii rokkie an? xD