Rondje Medical - Reisverslag uit Saint Martins, Barbados van Fleur Bastiaansen - WaarBenJij.nu Rondje Medical - Reisverslag uit Saint Martins, Barbados van Fleur Bastiaansen - WaarBenJij.nu

Rondje Medical

Blijf op de hoogte en volg Fleur

20 November 2014 | Barbados, Saint Martins

Dag Schatjes

Hoe is het met jullie?

Ik stond vandaag met jeuk op en ontdekte nog 6 andere beter op mijn benen. Ik heb er op elke bovenbeen 1 en die zijn groot en jeuken als de pest!! Echt geen grapje. Ik heb dan ook de hele dag jeuk gehad!!

Mijn dag begon verder niet echt boeiend. Ik had een klant erop staan, en uiteindelijk zijn het er vier geworden vandaag. Dus is nog best goed gegaan. Ik ben om half 5 naar de Medical gegaan omdat ik de jeuk echt niet kon verdragen. Ik hup broek uit en laten zien :P. bij het zien van de plekjes op mijn kuit dacht hij een beet, maar bij mijn bovenbenen dacht hij wel even twee keer na. Ik heb in ieder geval nu zalf voor de jeuk, die ik overigens maar twee (en heel misschien drie) keer per dag op mag smeren. Ik kan je vertellen het liefst smeer ik om de 10 minuten, maaaan wat een jeuk. En die stomme werk broeken helpen ook niet. Want als een broek nou strak om je benen zit dan kan het niet zoveel kwaad. Maar deze broek zwabberd de hele tijd heen en weer en dus ook over die beten aaggghhh... Die broeken haat ik sowieso want van alle broeken zijn mijn ritsen alweer stuk.... dus die moet ik nieuw gaan kopen. Ik hoop dat ik ze morgen vind.

Nou dat was weer het klaag uurtje :P Hoewel nog niet helemaal, want ik heb bij de Medical ook meteen naar mijn enkel laten kijken. Op de een of andere manier kan ik 's ochtends op mijn linker enkel amper lopen. Dat doet zo'n zeer. En meestal gaat dat dan na een tijdje weg. Maar nu komt het af en toe ook in de middag terug. Dus ik dacht nu ik er toch ben, maar meteen even vragen :P Ook weer pijnstillers voor gekregen. Die ik drie keer per dag met voedsel moet innemen. Dus we zijn weer aan de anibiotica :P

Verder heb ik niet veel gedaan vandaag, behalve me zitten ergeren aan de jeuk... Tis echt heel erg. Maar goed gaat wel weer over!! Vandaag is overigens ook de laatste dag van onze receptioniste. Dus we gaan vanavond even afscheid nemen... Ik ga der wel missen! Maar wie weet krijgen we een hele goede, leuke en lieve receptioniste voor terug. We zullen het zien!

Morgen ben ik lekker vrij tot 6 uur dus dat is best lang. Lang leven extra uren!!! Onze laatste dag in de Carabien en dan weer terug naar Southampton. Dat duurt overigens nog wel 9 dagen voordat we dan daar ook echt zijn maar dat is twee :P

Liefjes ik hou jullie op de hoogte!

Love you xxxx

• 24 November 2014 - 19:58

Jill:

Jeetje meis, wat vervelend al die jeuk! Die tropische muggen weten wel hoe ze moeten steken zeg! Verstandig dat je er naar hebt laten kijken. Hopelijk slaat dat zalfje snel aan.
    WAT? Ook al last van je enkel? Kijk je uit met die pijnstillers? Daardoor voel je het niet, maar het zit er natuurlijk wel. Misschien te lang of verkeerd op je benen gestaan? Niet door je enkel gegaan? Waar komt het vandaan...??
    Ah... vaarwel Caribien... :'(