Op promotie met John
Blijf op de hoogte en volg Fleur
18 Januari 2015 | Portugal, Ponta Delgada
Heey schatjes
Daar zijn we dan op de helft van onze crossing!
We varen in middels weer een stukje langzamer... Stel je voor dat je eerder
aan komt :P Of laat merken aan de passagiers dat ze teveel geld betalen voor zeedagen die niet nodig zijn :P Het voelde voor mij als een port dag. Dat kwam doordat de helft van het team in de ochtend vrij was vandaag. En wij om 6 uur mogen stoppen met werken. Het is dus bijna een normale Nederlandse werkdag. BIJNAAA :P
Ik mocht vandaag 'natuurlijk' weer op promotie staan. We stonden bij het zwembad. Nou ik kan je vertellen dat is echt killing. Gister was het koud en had ik zelfs mijn vestje aan getrokken. Maar vandaag was het echt warm!! Ik stond daar met Maruschka en John van de shops stond er ook met zijn zonnebrand, after sun, hawai shirts en hoeden etc. Hij verkocht overigens beter dan wij. Hij was alleen nog niet zo goed in het crosspromoten naar ons toe :P Maar goed wij stonden daar lekker weg te smelten en dan wil je toch zooo graag een duik nemen in het zwembad!!! Maar goed dat kan natuurlijk niet. Dan aar toe kijken hoe alle mensen in de zo liggen bruin te bakken en lekker cocktails aan het drinken zijn. Goed verder was het erg gezellig zeker met John erbij. Hij stond daar met zijn roze zomerblouse, we hebben hem ook zo ver gekregen om een roze hoed en zonnebril op te zetten. Het stond hem wel goed ;)
Na een klantjes was het mijn lunch pauze. John stond daar nog steeds met zijn spullen. Ik heb toen twee verse jus gekocht en een aan hem gegeven. Wat ben ik toch een goed mens :P Hij was er wel erg blij mee. En ik ook ;) Na de lunch had ik nog 1 klant voordat ik klaar was/ben met werken. Maar alle tijd ervoor niks. Dus weer terug naar het zwembad promoten. Het was in ieder geval minder warm vanwege de zon die niet meer direct op mij scheen.
Nu ben ik lekker vrij en heb lekker gegeten bij de grill. Even al mijn verslagen inhalen! Wasjes draaien. Misschien nog even een la/kast opruimen en dan denk ik dat het tijd is voor een filmpje of een boekje lezen. Een van de twee. Even kijken hoe mijn mood is :P
Morgen ben ik in ieder geval tot 12 uur vrij dus ik kan ook een beetje uitslapen!
Love you xxx
Daar zijn we dan op de helft van onze crossing!
We varen in middels weer een stukje langzamer... Stel je voor dat je eerder
Love you xxx
25 Januari 2015 - 21:05
Jill:
Houden ze daar geen rekening mee: een hele dag in de zon staan promoten? Dat is bijna niet uit te houden! En dan lekker hatelijk dat al die mensen daar liggen te bakken, LULLLIGGG!! xD
Gelukkig had je leuk gezelschap en dat maakt het altijd wat dragelijker :D