Dubrovnik
Blijf op de hoogte en volg Fleur
11 Mei 2015 | Kroatië, Dubrovnik
Heey guys
Vandaag zijn we in Dubrovnik!!
Hier was ik al een keertje geweest. Ik ging samen met Lei Lei het schip af, zij was er nog niet geweest. Eerst lekker ontbeten met wifi Toen een rondje door de stad gelopen. Lei vond het erg mooi. En ik kende het natuurlijk al dus ik wist hoe het er uit zag. Maar wederom weer een super dag! Mooi weer heeerlijk!! We treffen het echt!!!
Lei heeft nog met papagaaien en vogels gestaan. Nooouu dat moest ik natuurlijk ook niet. Ik nam de foto's wel Maar was erg gezellig! Toen weer terug om te werken snif snif.
Dat blijft altijd de grootste straf die er is!! Ik denk dat ik een paar klantjes had maar veel zullen het er niet zijn geweest. Vandaag was dan wel weer onze party. De Spa Party!!! Die gingen wij hosten! Dus om 7 uur ging iedereen de crew bar om toveren en het zag er echt super leuk uit!! Beter dan normaal zullen we maar zeggen Dus ik had er helemaal zin in.
S avonds bleek er een probleem te zijn met een sleutel enzo, maar dat was allemaal opgelost. We hadden daardoor wel laat pas muziek. Maar de dj's die we hadden uitgekozen waren echt super goed!! Dus ik heb heerlijk staan dansen, wiehooeee!!! En na afloop mochten we ook weer opruimen.... boehoee.. Agh het hoort erbij. Gelukkig nam de housekeeping het snel van ons over en mochten we gaan!! Jeeehhh!! Ik denk dat het in je voordeel werkt als je met zoveel meiden bent
Ik ga maar gauw slapen want morgen moet ik Venice in!!
Love you xxx
Vandaag zijn we in Dubrovnik!!
Ik ga maar gauw slapen want morgen moet ik Venice in!!
Love you xxx
20 Mei 2015 - 16:14
Jill:
Wat ben je toch een muts ook he ;) Is toch leuk met een papagaai op je schouder? :D Heb je echt zo'n toeristische foto, grappig voor later hihi.
Dat spa party feestje klinkt leuk! Fijn als je je eigen muziek en zo uit kan kiezen, scheelt een hoop. Jammer dat jij dan wel de boel weer op moet ruimen, maar als het feestje het maar waard was :D