Zeebrugge - Reisverslag uit Zeebrugge, België van Fleur Bastiaansen - WaarBenJij.nu Zeebrugge - Reisverslag uit Zeebrugge, België van Fleur Bastiaansen - WaarBenJij.nu

Zeebrugge

Blijf op de hoogte en volg Fleur

21 Mei 2015 | België, Zeebrugge

Heey guys

Vandaag was het dan Zeebrugge.

Ik was al helemaal voorbereid om het schip af te gaan. Mijn koffer was natuurlijk allang gepakt. Ik durfde vervolgens nog heel lang niks aan Hannah te vragen. En toen kwam zij er mee. Fleur hoelaat wil je het schip af. Nou ik heb om tien uur afgesproken. Dus ik was nu van kwart voor tien vrij tot en met half drie. Dus nog best wel een aardige tijd.

Ik tussendoor nog snel mijn paspoort gehaald. En toen om half tien zei mijn manager; Fleur wil je alvast gaan. Nou als dat kan graag! Is ze niet lief?! Blegh :P Ik snel naar beneden, omkleden, nog een tas pakken en daar ging ik hoor. Mijn eigen tas, een rugzak, een laptoptas en een koffer. Iedereen die ik tegen kwam; Ga je weg?! Neeeee ik dump mijn spullen bij mijn ouders. Sommige mensen moest ik het ook drie keer uitleggen voordat ze het snapte :P Bijna precies om tien uur kwam ik aan, perfect timing. Op zoek naar papa en mama. Die hadden we al snel gevonden. Weer even lekker knuffelen!!!

Spullen in de auto gezet, met wat instructies welke die wel open mocht maken en welke niet :P Vervolgens zijn we naar het strand gelopen, het was echt mooi weer. We hebben lekker op het terrasje gezeten en wat gedronken. Weer helemaal bijgekletst!!! Nog gelunch, en dat was lekker!!! Weer normaal eten :P Groot verschil hoor :P Rond een uurtje of kwart over 1 weer terug naar de bus gelopen, jaaa er moet weer gewerkt worden... Ik de bus weer in en aan het werk maar weer..

Mijn werkdag was verder niet echt boeiend. Het einde van mijn dag was dan wel weer frustrerend... We moesten namelijk weer een port clean doen. Die we serieus twee dagen geleden nog hebben gedaan. Vervolgens stond een iemand 25 minuten haar trolley schoon te maken!! OMG Terwijl ieder ander al de salon aan het schoonmaken was. Vervolgens wil ik snel stofzuigen omdat de steward zijn stofzuiger nodig heeft. Vraag ik aan der of ze me wilt helpen met de stoelen. En vervolgens doet ze niks en is die steward mij aan het helpen. Nou dat is echt om je dood te schamen. Toen was ik er ook echt wel klaar mee. Met iedereen in de salon eigenlijk wel. Goed gefrustreerd liep ik spa uit, maar heb het toen wel snel achter me gelaten!

Toen maar lekker naar mijn bedje gegaan. Morgen weer formal night!

Love you xxx

• 14 Juni 2015 - 18:07

Jill:

Toe maar, toe maar, had Hannah wat goed te maken of zo?! Wel super chill voor jou! Wat leuk dat je je ouders nog een keer hebt kunnen zien!! Het afscheid was nu zeker wel iets minder moeilijk, wetende dat je je zo snel weer zult zien? Of maakte dat het juist zwaarder?