Afscheid nemen
Blijf op de hoogte en volg Fleur
16 Juni 2015 | Kroatië, Dubrovnik
Heey liefjes
Daar is het dan. Mijn laatste dag!
Mijn laatste dag, van mijn laatste cruise, van mijn laatste maand hier op het schip. Het is echt een raar gevoel. En ik zeg het je eerlijk ik heb niet meer het gevoel dat ik naar huis ga. Ik ben aan het aftellen enzo maar ik moet er ook echt over nadenken. Het is heel raar. Het voelt hier nu zo vertrouwd dat ik het idee heb dat ik hier morgen weer ben. Dus ja gek gevoel.
Ik had een klant, mijn speciale klant en het was wel gezellig. Nadat zij de deur uit was mocht ik lekker mijn spullen pakken en schoonmaken. Daarna had ik mijn laatste avondmaal op het schip :P En toen was het koffer inpakken. Dat viel nog niet mee :P Ik had verwacht en gehoopt dat het niet zo vol zou zitten maar kan toch geen een uniform meenemen, dus helaas kan ik jullie niet laten zien hoe belachelijk ik er uit zie. En verder veel spullen nog daar gelaten. Ik vond dat ik nog redelijk snel klaar was met pakken.
Daarna was het tijd om afscheid te nemen. Dat viel een beetje tegen... De eerste paar ging wel oke maar toen kwam Patrick. En die vertelde dat hij al twee contracten had gedaan en nog nooit had gehuild toen iemand weg ging en nu zat die voor me te huilen. Nou dan kan ik het natuurlijk ook niet meer droog houden. Dus toen zaten we daar gezellig te huilen. Toen kwam Branwen daar ook bij, die ook huilen :P Gezelligheid!
Ik ben daarna met Branwen naar Denise geweest om een cadeautje te geven aan der. Gelukkig droog gehouden dus dat scheelt :P Toen kwam Lei Lei met Branwen samen voor een cadeautje voor mij. Hup weer huilen :P Toen ben ik rond een uurtje of elf/twaalf maar mijn bedje in gedoken. Jaa mijn laatste avond in dat bed!
Maar bijna thuis!! Ik kom eraan!!!
Love you xxx
Daar is het dan. Mijn laatste dag!
Maar bijna thuis!! Ik kom eraan!!!
Love you xxx
17 Juni 2015 - 14:07
Jill:
Niet alleen je laatste dag, je laatste avondmaal, je laatste cruise-afscheid, maar ook je laatste blog. Wat heb ik genoten van al jouw verhalen om op die manier op de hoogte te blijven van al jouw avonturen. Ik ga ze toch wel een beetje missen hoor, al hoewel het soms wel stressen was om ze allemaal een beetje op tijd te gaan lezen ;) Ga tijd over houden nu :D
Lieve schat, welkom thuis en tot vrijdag!!