Southampton
Blijf op de hoogte en volg Fleur
24 September 2014 | Verenigd Koninkrijk, Southampton
Heeey Liefjes
Vandaag is het zover de laatste dag van mijn eerste cruise! En tevens ook meteen mijn eerste dag van mijn tweede cruise. En mijn tweede cruise gaat naaarrrrr.... New York!!!! Whaha sorry ben alleen enthousiast :P
Goed de dag begon half vrij. Ik zal even uitleggen wat ik hiermee bedoel. We waren de ochtend vrij maar we hadden om 10 uur een boat drill. Omdat we naar Amerika gaan hebben we echt een hele hele hele heleboel boat drills. Goed na de boat drill was je allowed om het schip te verlaten, maar ik bleef op het schip. We hadden maar heel weinig tijd en ik hou niet van haasten :P. Soo ik heb met Gerry (officieell Gerald) een koffie (warme chocolademelk) gedronken en over het dek gelopen. Om half 1 gingen we weer terug om ons klaar te maken voor onze eerste werkdag van deze cruise. Het voelt overigens niet als een nieuwe cruise. Voor je gevoel heb je nog steeds dezelfde gasten op het schip maar dat is niet zo. Vandaag stond daarom ook weer in het teken van Spa tours. Zo veel mogelijk Hydropool passe verkopen en proberen mensen al te laten boeken voor haar afspraken. En ik zeg het je eerlijk ik heb het aardig goed gedaan. Ik heb 1 klant die elke formal night (het zijn er 7 deze cruise) haar haar laat doen bij mij. En ik heb 1 klant die morgen komt voor een keratine behandeling! En ik heb zo'n 4 of 5 passen voor de hydropool verkocht dus ik vind dat ik echt super goed bezig ben geweest. Zelfs de receptionist gaf me een compliment en zei dat ik het super goed deed! Het enige wat nu nog moet gebeuren is mijn retail :P Maar daar gaan we zeker aan werken deze cruise. Meteen hoog inzetten!!
De cruise duurt 25 dagen dus dat is erg lang! En de port days zullen echt mega stil en dood zijn dus we moeten het echt hebben van de zeedagen deze week en op de terug weg. Vandaag was ook de eerste dag van onze nieuwe manager. We hebben onze eerste meeting gehad. We hebben een schema gekregen met onze target voor onze eerste 9 dagen. En als ik 60% van deze target voor of op de 4e dag haal heb ik 1 uur extra vrij (geloof ik misschien ook een halve dag maar dat denk ik eigenlijk niet). Denk niet dat ik het ga halen aangezien ik nog niet heel veel klanten heb en niet zoveel ga verkopen dat iemand 1000 pond lichter de deur uit loopt, maar we gaan het zien :P Ik ga in ieder geval mijn best doen!!
Verder verliep deze dag erg goed! We mochten al vroeg weg dus dat is echt heerlijk!! ENNNN we krijgen elke avond een uur extra slaap :D:D Heeerlijk!!! Ik heb overigens een beetje gelogen in mijn vorig verslag, want ik ben de tweede dag van new york vrij. Wel maar een halve dag dus in de ochtend. Verder ben ik ook wat zee dagen een halve dag vrij, dus dan kan ik even tot rust komen! Ook wel even lekker!! Verder heb ik geloof ik niet echt iets te vertellen! Ik hoop dat alles goed met jullie gaat!!
Love you xxxx
Love you xxxx
26 September 2014 - 19:44
Jill:
Hoi wijffie!
Voordat The Voice zo begint, even tijd gemaakt om jouw blogs weer te lezen! Ik begrijp uit het posten van je blogs dat het toch gelukt is met je internetkaart?
Wat een positieve verhalen hoor ik over je verkopen!!! Zie je: die tips van je manager hebben zijn vruchten afgeworpen! You go girl!!! Nu ook gewoon vertrouwen hebben dat je ook je targets gaat halen. Al haal je ze niet voor of op de vierde dag, gewoon er de tijd voor nemen die je hebt. Niet meteen te streng zijn voor jezelf.
Liefs van mij