Zeeziek
Blijf op de hoogte en volg Fleur
03 Oktober 2014 | Verenigde Staten, Rhode Island
Dag schatteboutjes van me!
Hoe is het met jullie?
Vandaag ben ik Newport. Niet dat daar heel veel van mee krijg want ik ben de hele dag aan het werk. En wat was het druk..... :P Nee nu lieg ik een beetje, want ik heb het nog wel een soort van druk gehad. Had uiteindelijk 5 klanten. Dus dat was nog wel redelijk.
We begonnen de dag een beetje onrustig. Er was wat gedoe onderling. Roddellen... Lang leven vrouwen. Je kan hier blijkbaar niet uit een cabin komen zonder dat er gedacht word dat je seks hebt gehad. Nou dat was dus gebeurd bij iemand en ze wilde haar naam zuiveren en was dus heel erg boos op de meiden die dat hadden gezegd/verteld. Dus ja... Dit schijnt het schipleven te zijn. Dus we gingen van de ene meeting in de ander meeting. Agh weer minder staan, mij hoor je niet klagen :P
Vervolgens weer verder met het ritueel,,, handdoeken!!! Toen moest ik opeens een klant doen omdat Matthew nergens te vinden was. Prima dat doe ik wel. Zo gezegd zo gedaan! Daarna moest ik promotie staan. Weer een van mijn favoriete onderdelen. Ik stond bij het zwembad voor de spa waar 'natuurlijk' geen hond was. Dus daar hadden we weinig aan.
Om twaalf uur moest ik de tweede kapitein knippen!! Woeppie!!! Was heel makkelijk :P Maaaaar wel tien pond fooi gevangen!! U mag vaker langs komen :P In mijn pauze snel een wasje aangezet. de rest van de avond verliep wat hectisch. ik had twee klanten erop staan en ik liep een klein beetje uit. Maar toen vertelde Anica (de receptionist) dat ik nog een klant had om half 6. Dus toen moest ik vol gas. En ik had eigenlijk geen energie meer voor vol gas. Ik voelde me niet zo lekker en ook erg moe. Dus mijn laatste klant heb ik geprobeerd leuk en gezellig te zijn maar het koste wat moeite! Ik heb het haar ook niet getoupeert omdat ik te lui was :O :$. Genoeg haarlak spuiten en het blijft ook zitten :P
Goed zoals ik al vertelde voelde ik me niet zo lekker. Het schip schommelt erg en ik ben een beetje zeeziek. Ik ben naar Gerry gegaan en heb weer vier prachtige seads in mijn oor :P Het slaat nog niet heel erg aan, maar zo lang ik genoeg blijf zitten gaat het wel redelijk, hoewel ik het nu ook niet echt minder word ;). Ik ga in ieder geval zo mijn pyjama aan trekken en dan lekker slapen! Ben gesloopt!
Morgen zijn we in Boston. Ik ben niet vrij ik moet de hele dag werken. En wonder boven wonder heb ik al vier klanten erop staan :O Een is wel van de crew dus niet een officiele gast ;) maar moet er toch voor werken :P
Lieve schatjes!! Loveyou xxxx
Hoe is het met jullie?
Lieve schatjes!! Loveyou xxxx
12 Oktober 2014 - 21:19
Jill:
Ach.. bekijk het positief.. Je werkdagen zijn wel afwisselend :) Dan klanten, dan promotie, dan handdoeken vouwen, je blijft wel lekker bezig zo :D En helemaal leuk als je dan ook nog een lekkere tip ontvangt! Bingo!!
Wat vervelend dat je zo last had van de schommeling meis.. Hopelijk werken die seads..