Kapitein knippen
Blijf op de hoogte en volg Fleur
15 November 2014 | Portugal, Ponta Delgada
Heey schatjes!!
Hoe is het met jullie?
Ik kan weer een goed nieuwtje brengen!! Ik had jullie toch vertelt dat we met de spa een 60% target moesten halen en anders onze extra halve vrije dag van ons werd afgepakt. Nou we hebben onze 60% target gehaald!!!!!! Dus die extra vrije halve dag mogen we houden!!!!! Jeeeeeh!! Altijd prettig!
Mijn dag was verder niet echt boeiend. De laatste Formal Night voor de ports. Morgen nog een zee dag en dan zijn we in de Carabien!! Ik had vandaag een druk dagje uiteindelijk, maar alles ging goed en verliep soepel dus dat was erg prettig! Ik had vandaag ook de eer om meneer de kapitein te knippen. Ondanks dat ik hem in het begin niet zo leuk vond, is hij best wel oke en gezellig. Toch vond ik onze andere kapitein leuker, maar ja je kan niet alles hebben. Ze wisselen elkaar wel af geloof ik. Want aan het begin van de world cruise komt de eerste kapitein weer terug en dan na 3 maanden komt deze weer aan boord geloof ik. Dus dan ken ik ze in ieder geval allebei :P
Tja heb ik verder nog iets leuks te vertellen. Toen ik hieraan begon dacht ik jaa ga vandaag weer een lang verhaal schrijven, maar komt weinig van terecht :P Ik hoop dat ik jullie te veel verveel met mijn werk verhalen! Met zulke lange zeedagen is er weinig over iets anders te vertellen! Maar ik doe mijn best!
Ik geef jullie maar weer een lekker kort verhaaltje dan ;)
Love you guys xxxx
Hoe is het met jullie?
Ik geef jullie maar weer een lekker kort verhaaltje dan ;)
Love you guys xxxx
17 November 2014 - 19:33
Jill B:
Go Spa team!! Heerlijk een halve dag vrij! En ook op de Caribien toch?
Enneh.. gewoon je ogen en oren dichtdoen en óók deze kapitein is hééél erg leuk xD