Messina - Reisverslag uit Messina, Italië van Fleur Bastiaansen - WaarBenJij.nu Messina - Reisverslag uit Messina, Italië van Fleur Bastiaansen - WaarBenJij.nu

Messina

Blijf op de hoogte en volg Fleur

09 Juni 2015 | Italië, Messina

Heey guys

Vandaag Messina.

We hebben vandaag eerst nog een crew drill. Mijn laatste crew drill!!!!!! WHOEHOEEE lucky me!!! dus rond half tien ging mijn wekker.. Toch met wat moeilijk mijn bed uit. Maar het is gelukt. Vervolgens de crew drill netjes gedaan. Was natuurlijk geen reet aan. Hopelijk overleven we de aankomende dagen ook zonder dat er iets gebeurd. Zou ik echt prettig vinden :P.

Na de drill ben ik naar buiten gegaan en heb ik eigenlijk alleen maar wifi gehad. Ben nergens heen gelopen of gedaan. Lekker gezeten, gegeten en wifien!!! Toen het weer tijd was om naar het werk te gaan moest ik weer terug naar het schip. Omkleden en klaar maken. En op naar het werk. Niet echt boeiend was dat. Niet zoveel klantjes. Maar een paar dus dat was te over zien.

Na werk was het voor mij op naar bed want we gaan ook weer een uur vooruit. Mijn laatste uur vooruit!!! Jieppieee. Zoveel dingen voor de laatste keer, heeerlijk!! Dus ben lekker mijn bedje in gekropen.

Morgen zijn we lekker in Corfu!

Love you xxx

• 10 Juni 2015 - 13:34

Jacqueline:

Lieve Fleur, Wat heerlijk dat we weten dat er binnenkort een einde komt aan jouw cruise avontuur. Kunnen we eindelijk "in person"jouw verhalen aanhoren en lachen om alle gekke verhalen. Geniet flink van alle "laaste....." dit was toch een ervaring om nooit meer te vergeten.

Ga je flink knuffelen als ik je zie in Zoetermeer!! Enne neem alstublieft een beetje zon en warmte mee
    in de koffer want wij hier ontberen voorlopig nog de zomerse termperaturen.

XX Jacque

• 15 Juni 2015 - 20:51

Jill:

Haha grappig! Zie nu pas dat mijn moeder ook gereageerd heeft.
    Nou en wij hopen ook dat je de laatste dagen doorkomt zonder rare fratsen, we hebben je graag heel thuis! Lijkt me heerlijk als je straks gewoon 24 uur hebt die niet meer uurtjes vooruit of achteruit bevatten. Gewoon saai een 24 uur durende dag zonder jetlag of iets :D